Артем Семенишин зустрівся з керівництвом сонячної асоціації Німеччини BSW – Bundesverband Solarwirtschaft e.V.

Німеччина – лідер ЄС за темпами розвитку відновлюваної енергетики. Її досвід та підтримка особливо цінні для України.
Днями в рамках Проєкту Business Scout Fund (BSF) «Міжнародні діалоги асоціацій відновлюваної енергетики для глобального енергетичного переходу» директор АСЕУ Артем Семенишин, а також керівники Української вітроенергетичної асоціації, Біоенергетичної асоціації України та Громадської спілки Global 100% RE Ukraine, зустрілися з представниками німецьких асоціацій, які працюють у сфері відновлюваної енергетики.
На зустрічах також були присутні представники Федерального міністерства Німеччини з економіки та кліматичних справ, Федерального міністерства Німеччини з економічного співробітництва та розвитку, та з департаменту зовнішньої політики з енергетики та декарбонізації Міністерства закордонних справ Німеччини. Вони неодноразово підкреслювали готовність німецького уряду сприяти енергетичному переходу України на нові, «зелені» технології.
Для АСЕУ, звісно, найбільш важливою була зустріч з колегами «по сонцю». Зокрема, Артем Семенишин провів зустрічі з керівниками Німецької федерації відновлюваної енергії Bundesverband Erneuerbare Energie e.V. та сонячною асоціацією BSW – Bundesverband Solarwirtschaft e.V.
BSW – асоціація, до якої входить понад 750 учасників. Вона активно підтримує Україну і стала одним з ініціаторів фандрайзингової кампанії для встановлення СЕС в українських школах та лікарнях. Керівники та учасники BSW також готові ділитися своїм досвідом з українськими партнерами і допомагати розвивати в нашій країні сонячну енергетику.

    Замовити зворотній дзвінок
    [contact-form-7 404 "Не знайдено"]
    СТАТИ УЧАСНИКОМ ТА ПАРТНЕРОМ АСОЦІАЦІЇ ЛЕГКО!

    Будь ласка, заповніть заявку на участь в Асоціації та ми в найкоротший термін зв’яжемось з Вами

      IT IS EASY TO BECOME A PARTICIPANT AND PARTNER OF THE ASSOCIATION!

      Please fill in the application for participation in the Association and we will contact you as soon as possible

        Догори